•LIVE• Repetitie-schema dag 10

Na alle euforie omtrent de kwalificatie van Nederland en België, moet er weer gewoon gewerkt worden door de redactie. Vandaag vindt namelijk een zeer drukke repetitiedag plaats voor de 6 finalisten, evenals een eerste generale en de zeer belangrijke jury-finale voor de halve finalisten uit de tweede halve finale. Het is woensdagmorgen en ••ESF Magazine•• doet uitgebreid verslag van deze drukke dag.

Tweede repetities BIG 5 + Zweden
Zoals gezegd, vandaag een uiterst drukke repetitiedag, omdat we van de ‘gewone’ repetities voor de finalisten meteen overspringen naar de generale repetities voor de halve finalisten uit semi 2. Eerst moeten dus de finalisten aan de bak.

Generale repetitie + jury-finale Tweede Halve Finale
Na deze drukke morgen en middag moeten alle technici weer gereed staan voor de eerste generale repetitie van de tweede rits halve finalisten. Vanaf 21:00 uur vindt dan de jury-repetitie plaats, waarin precies 100 juryleden hun stemmen gaan uitbrengen op de landen uit de tweede finale. Erg belangrijk, omdat hier al 50% van het resultaat vast komt te staan.

Voor de fotoreportages maken we gebruik van de diensten van collega ESCdaily.com. Waar nodig voegen we rechtenvrije footage toe van Eurovision.tv. Hieronder vind je alvast de repetitietijden (die je niet al te strikt in acht moet nemen). Voor nu alvast een hele goedemorgen en geniet nog even na van het succes van Anouk!

Woensdag 15 mei (tweede repetities 6 al geplaatste finalisten PLUS
eerste generale en de jury-halvefinale voor de tweede halve finale)
:

————————————————————————————

01. 11:00 u – 11:20 u SPANJE
02.
11:25 u – 11:45 u FRANKRIJK
03.
11:50 u – 12:10 u DUITSLAND

01. Lunchpauze
————————————————————————————————
04. 13:10 u – 13:30 u: ZWEDEN
05. 13:35 u – 13:55 u: VERENIGD KONINKRIJK
06. 14:00 u – 14:20 u: ITALIË
————————————————————————————————
Middagpauze en loting om te bepalen in welk gedeelte van de show
de BIG 5-landen optreden (1e gedeelte of 2e gedeelte)

————————————————————————————————
07. 17:00 u – 19:00 u: TWEEDE HALVE FINALE (1e generale repetitie)
08. 21:00 u – 23:00 u: TWEEDE HALVE FINALE (generale mét juries, mét publiek)


5 Comments


 1. // Reply

  Hoi eric de zeur hier weer 🙂
  Wel jammer dat we niet een leuk verslag van gisteren hebben met natuurlijk de winst maar ook het verassende optreden en winst van Belgie en Litouwen. daar zaten sommige van onze kenners toch echt helemaal naast 🙂
  Hoor nog iemand zeggen BELGIE die gaat nooit door 🙂 Wat ik vermoed is dat Nederland qua burenstemmen een behoorlijk zak in het duitje hebben gedaan. 12 punten ?? zit onze jury te slapen of zo ?


 2. // Reply

  Ik bedoel dus dat ESF magazine bij de leekwijzer dus Litouwen en belgie voor spek en bonen mee liet doen.
  De vraag is nu of het terecht is en wat er gebeurd is ?? Want ook bij de bookmakers en de kenners ( incl ikzelf ) zaten we totaal fout.


 3. // Reply

  Nou Eric, Belgie had ik, en sommigen met mij wel gegokt. Ik dacht als hij een keer niet zo vals zingt weet je maar nooit. Ondanks die rare danseressen zag het er niet eens zo gek uit. Ik dacht meteen: die gaat door. Schattigheidsgehalte voor sommigen(niet voor mij). En ik had al onder prijspole gezegd: hulde aan Remco en Luuk, als enigen Litouwen door, met daarbij hun redenen beschreven.Dus sommige deskundigen(:-)) thuis hadden iets door Er zijn altijd verrassingen! Maar belangrijkste: Anouk is door!!!Niet zo sterk gezongen als ik verwacht had. Nerveus? En teveel met half gesloten ogen maar verder goed in beeld gebracht, mooi klein. Terecht door


 4. // Reply

  @ karin ik snap gewoon 1 ding niet met Belgie. Ik bedoel hij wordt overeind gehouden qua zang door de backings ( die waren zeer goed heb ik later nog zitten luisteren ) maar een jury kan Belgie toch nooit veel punten geven ? Hetzelfde geld eigenlijk voor Litouwen ook. Dus moeten deze twee landen in mijn optiek bij eerste 5 minimaal hebben gezeten bij televoting om door te gaan. ( mijn berekeningen) KLOPT NIET LIJKT MIJ


 5. // Reply

  Zou toch te vreemd zijn? Ik hoop dat we dit na het songfestival weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *