•LIVE• Steef: Ziek thuis

Hey allemaal! Even een korte update vanuit Budapest. Nadat ik vanochtend Jill naar het vliegveld had gebracht, heb ik de hele dag op bed gelegen. De reis naar Wenen heeft toch z’n tol geëist en nu vraagt mijn lichaam om rust. • Door: Steef van Gorkum •

Jullie hebben nog steeds mijn laatste verhalen tegoed, en die komen ook – als ik weer beter ben. Voor nu ga ik het erop houden dat dit Songfestival véél leuker was dan Kopenhagen, en dat dat er waarschijnlijk ook voor heeft gezorgd dat ik zo diep ben gegaan om er alles uit te halen.

Ik plaats straks nog even de uitslag van de Prijspool online en ga dan slapen. Spreek jullie later!


One Response to “•LIVE• Steef: Ziek thuis”

  1. Robbert-Rotterdam says:

    Jôh, ga eerst rusten en plaats daarna pas de uitslag. De echte fanatici hebben de uitslag al lang zelf berekend:)
    Beterschap!!!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *