Beelden van de eerste repetitie van Douwe Bob

De eerste repetitie van Douwe Bob zit erop. Hier is een korte impressie van de eerste doorloop van ‘Slow Down’ te zien en unieke beelden van zijn soundcheck voor hij het podium in de Globe Arena op klom.

Douwe Bob staat op het podium met zijn band en in de cameravoering is de hand van Hans Pannecoucke terug te zien. Sommige shots, zoals de opening van bovenaf en het draaien van de camera om een gitarist heen, doen sterk denken aan de beeldregie tijdens ‘Calm After The Storm’ in 2014:

Ook qua zang en performance kwam Douwe Bob goed voor de dag. Zijn koers bij de bookmakers is dan ook flink gedaald, omdat zij nu denken dat Nederland de finale wel zal halen.


3 Comments


 1. // Reply

  Fijn dat er een uitgewerkt plan is. En ik begrijp van jullie: ogen open! Heel fijn!


 2. // Reply

  Hier was ik al bang voor. De regisseur probeert het kunstje CL te herhalen. Zoiets heeft nog nooit gewerkt en zal ook nooit werken. 1 ding moet de Nederlandse delegatie nog leren dat is dat als je faalt ( verleden jaar ) je naar de volgende gaat .
  Dat het esf topsport is geworden en dan gelden de harde wetten van bedankt en op naar de volgende.
  Zo effe heel kort gekeken zie ik een gitarist staan die letterlijk en figuurlijk SLOW DOWN staat. Dat slaat over op een beeldscherm aangezien de man 0% uitstraling heeft en sterker nog overkomt of hij er geen zin heeft. Ik stel voor dat hij een hippie brilletje opdoet zodat zijn ogen en blik niet afleid. Verder zou je iets met de vloer moeten doen dat hij bv in een klok staat.


  1. // Reply

   Ik snap je angst Eric. Maar ik heb er toch ook wel vertrouwen in dat het anders er uit zal zien. Het is nu nog maar zo n klein stukje. Maar te veel terug grijpen is stilstand, is achteruitgang. We wachten af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *