Categorized | 2018 Lissabon

Prijspool gaat internationaal in 2018

Ook dit jaar organiseert ESFMagazine weer de Prijspool! Voorspel de uitslagen van de drie Songfestivalshows en win een prijzenpakket vol CD’s en promomateriaal. Meedoen kan vanaf maandag 7 mei op deze website.

Dit jaar organiseert ESFMagazine de Prijspool in samenwerking met ESCDaily. Dat betekent dat er op beide websites de mogelijkheid is om je inzending in te sturen. Beide bestanden worden samengevoegd. We hopen hierdoor op veel deelnemers en een meer internationale competitie tussen fans en kenners.

De opzet is hetzelfde gebleven, maar voor nieuwkomers alvast nog een keer de regels: Voor alle drie de shows in Lissabon komt er een apart blogje, daags voor de show. Daarin plaatsen de redactieleden hun top 10 voor die avond. Lezers kunnen in reacties hieronder hun top 10 kwijt. Aan het eind van de avond kunnen de punten worden geteld.

De precieze puntentelling leggen we in week twee nogmaals uitgebreid uit. Voor nu wensen we jullie vast heel veel plezier met de repetities. Bereid je goed voor op je voorspelling!

Hier kun je lezen waar je volgens ons de repetities het beste kunt volgen.


One Response to “Prijspool gaat internationaal in 2018”

  1. Shannon says:

    Aaaaaaaah!! Yeahhhhh! Heerlijk! Wat leuk dat er weer een prijspool is. Uiteraard ben ik dit jaar weer van de partij. Maar wat gaat het moeilijk worden!!! Vooral de eerste halve finale gaat verschrikkelijk lastig kiezen worden! Vorig jaar was ik 2e maar of dat dit jaar gaat lukken, betwijfel ik. En dan zal ik het vooral lastig hebben met de eerste halve finale…

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *