Programmering aangepast rondom Trijntje

ESF Magazine komt deze week met een speciale artikelenreeks rondom de selectie van Trijntje Oosterhuis. Zoals hoofdredacteur Steef van Gorkum gisteravond al aankondigde in zijn wekelijks commentaar, krijgt elke redacteur ruimte om zijn mening te ventileren. Allemaal hebben ze hun eigen inzichten en invalshoeken. Lees hieronder het programma voor komende week, zodat je niets hoeft te missen!

Erik Bolks bijt morgenochtend het spits af met een betoog over de veelzijdigheid van Trijntje. Zij is een zangeres die ‘zoveel genres moeiteloos beheerst‘, dat ze wellicht een ‘gewaagde maar veilige gok‘ gaat wagen. Emma Coolen is de scepticus in de redactie. Zij schrijft donderdag over de valkuilen van het beeldplaatje rondom Oosterhuis. En in het weekend gaan Dennis van Eersel en Steef van Gorkum met elkaar in debat over de lange termijn. Wat is de visie van de TROS, en wat betekent deze keuze voor de toekomst?

Ook Jill Guthrie en Hendrik Kramer werken achter de schermen aan hun eigen invalshoek. De verscheidenheid binnen de redactie is groot, en de lezer is daarbij de grote winnaar: het nieuws wordt op ESF Magazine van alle kanten belicht. Tune morgen direct in en mis geen letter!

Deze week op ESF Magazine:

Dinsdag: Erik Bolks – Een gewaagde veilige gok
Woensdag: Het Oor-deel over ‘Wrecks We Adore’
Donderdag: Emma Coolen – Visuele valkuilen voor Trijntje
Zaterdag: Steef vs. Dennis over toekomstplannen

Vaste rubrieken ‘Comeback’ en ‘Het Oor-deel’ komen deze week te vervallen. In plaats daarvan verschijnt woensdag de recensie die Gert Waterink eerder schreef over het album van Trijntje Oosterhuis waarbij Anouk componeerde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *