Tim dankt redactie voor zijn goede voorspellingen

Hoofdredacteur Steef van Gorkum heeft deze week bij een bliksembezoek aan Nederland het prijspakket uitgereikt aan Tim, winnaar van de prijspool. Tim liet bij de uitreiking weten dat hij zijn goede voorspellingen aan deze website te danken heeft.

“ESF Magazine doet echt iets anders. Zo’n rubriek als de Glazen Bol, daarmee kom je meteen al in de stemming. Andere websites stellen liedjes voor met een paar feitjes, maar hier ga je meteen de diepte in. En dan de repetitieverslagen… Dan ben je echt optimaal voorbereid.”

Tim is in het dagelijks leven sportjournalist. Hij benadert het Songfestival daarom op dezelfde manier als Steef van Gorkum en Dennis van Eersel. “Het Songfestival is in principe een soort sport, een competitie. Je hebt verschillende tactieken, zoals bijvoorbeeld Zweden dat zich dit jaar richt op het beeldplaatje en dat deden ze fantastisch.”

Net als bij sporten, kun je op het Songfestival geld verdienen als je online de juiste voorspellingen doet. “Ik heb niet alleen op ESF Magazine gewonnen, maar ook op Unibet. Alleen Roemenië ging ik de fout mee in. Die heb ik overschat. Verder zat ik er heel dicht bij.”

“Ik heb de afgelopen jaren ook steeds mee gedaan. Maar dit jaar wist ik dat ik het beter zou doen, omdat ik alles beter gevolgd had.” Tim las alle artikelen op deze site, en trok vervolgens zijn conclusies. Hij geniet nu van zijn prijspakket, waar volgens de halve Belg “heel veel collectors items” in zitten!

Ook voor de nummers 2, 3 en 4 ligt een prijspakketje klaar. Dat van nummer 4 (Robbert Rotterdam) is door een logistiek probleem in Budapest blijven liggen, dus daar moeten we van de zomer maar eens een afspraak voor maken. Peter en Marc de Jong kunnen hun prijs echter nu al in Nederland komen ophalen, wanneer ze willen – neem even contact met mij op!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *